Ur vardagen

Första advent

I morse vaknade vi tidigt men låg kvar i sängen, drack kaffe och läste tidningen. Det är så lyxigt att kunna unna sig det.

Klockan åtta hade vi stämt träff med en promenadkompis och så gick vi till affären och köpte frallor. Det var riktigt härligt att komma ut.

När vi kommit hem åt vi frukost och tände första ljuset i adventsljusstaken. Just då började de snöa lite fint och försiktigt ute och julstämningen blev fullkomlig när jag skalade en clementin och mumsade i mig den. Herrejösses, vad gott!

Sedan pimpade jag hyacinterna jag köpte igår lite och nu längtar jag efter att de ska slå ut så jag får känna deras underbara doft.

Nu sitter jag här vid köksbordet med en halsduk virad flera varv runt min hals. Så kallt inomhus alltså?

Nej, men jag har haft lite problem med trapeziusmuskeln den här veckan och nu har jag fått värsta smärtan i nacken. Inte en regelrätt nackspärr, men det gör jäkligt ont när jag rör mig. Inte kul!

Jag lovade ju att jag skulle återkomma med en recension gällande fläskfilérätten vi lagade igår. Det var faktiskt gott! Jag delar med mig av receptet i ett inlägg här på bloggen alldeles strax. Håll ut!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.