Ur vardagen

Novembermys

Idag har jag suttit här inne på kontoret och grejat med min blogg. Jag var så trött på det gamla utseendet och bloggen har inte fått mycket kärlek från mig det senaste året. Men idag bestämde jag mig för att ge den ett ansiktslyft.

Jag bytte WordPresstema och – vips så var allting borta! Jag höll på att få ett tokbryt. Alla dessa bilder, recept och texter från alla dessa år!

Men, efter en stunds fixande och trixande kom allt igång igen och jag antar att problem uppstår då jag inte har min sajt på WordPress utan på Loopia. Då blir det nog någon sorts konflikt och fördröjning.

Jag ser nu när jag kollar på det nya temat att vissa ändringar som jag gjort i widgetfältet till höger inte syns ännu, men de kommer väl så småningom. Om inte annat så får jag pilla lite till med det i morgon. Jag vill liksom ha det på mitt sätt. Och även om någon annan inte tycker att det är perfekt vill jag komma fram till mitt ”perfekt”.

Bilden i headern är inte min egen så jag vill leta upp någon som jag själv tagit, fast det får bli imorgon. Den är dock väldigt snygg – den som ingick i temat – och visst blir man lite sugen på snö och vinter? Det verkar dock långt borta här på västkusten även om det bara är en månad kvar till julafton.

Och på tal om det så gjorde jag idag några 100% handgjorda julklappsadresser. De blir nog fina att knyta fast på julklapparna eller vad tror ni?

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.