Ölrepubliken, Ringaren i Notre Dame, Långedrags värdshus, advent, sjukhusbesök & Paris

Den här helgen har varit kanonbra men den har verkligen gått fort! Alldeles för fort! Verkligen superfort! Den började med att vi tillsammans med ett par vänner bokat bord och åt på Ölrepubliken. Vi åt deras goda hamburgare. Mmm! Efter det tog vi oss bort till Göteborgsoperan och blev hänförda av den underbara föreställningen Ringaren i Notre Dame. Om du inte har gjort det: har du möjlighet att gå och se den – gör det. Helt fantastisk!

Igår var det julbord med makens och sonens jobb på fina Långedrags värdshus. Det bjöds på toppengod mat och underhållning. Vi träffade sonen och hans tjej innan och vi satt även med dem under kvällen. Så härligt att få vara tillsammans och jag är också så glad att de hittat tillbaka till varann.

Och idag, första advent, har det varit en lugn, gråregnig dag. Maken och jag åkte till Varberg och hälsade på pappa som hamnat på sjukhus där efter att han tidigare i veckan ramlat när han skulle ta sig upp ur sängen. Hans axel hade fått ta den värsta smällen men det verkar ha gått förhållandevis bra ändå och han tycker att han ligger där och tar upp plats i onödan. Jag tycker det är lite skönt ändå att han är där så han har någon som har koll på honom hela tiden. Man vet aldrig när och hur han ramlar nästa gång…

Efter sjukhusbesöket och middagen började jag förbereda packandet inför årets jobbkonferens som jag ska på nästa vecka. Åker på tisdag, kommer hem på fredag och det ska bli sååå kul! Vive la France!

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ölrepubliken, Ringaren i Notre Dame, Långedrags värdshus, advent, sjukhusbesök & Paris

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.