Foto,  Resor,  Semester

Kreta del 3 – Chania

En tidig morgon tog vi bussen in till Chania. Vi promenerade runt och tittade på hamnområdet och lite inne i staden.

Det fanns en del gamla, genuina saker och platser att titta på men mest kändes allt framtaget och anpassat för turister. Vi blev lite stressade av allt folk som började välla in allteftersom under förmiddagen och några souvenirer var vi inte intresserade av att köpa. Been there, done that liksom.

De här gamla byggnaderna andades dock lugn och ro och jag älskar färgerna; det sandiga mot de blå och turkosa nyanserna.
Värt ett besök, helt klart, men det var skönt att komma till hotellet på eftermiddagen!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.