Barnbarn,  Foto,  Semester

Barn, barnbarn, Barnsjön

Idag hade vi bestämt med sonen att vi skulle åka och bada ihop.

Och här är beviset på hur varmt det faktiskt är och har varit här i sommar. Till och med jag som är något av en badkruka ligger kvar i vattnet och njuter av det.
Här får barnbarnet hjälp av farfar att simma.

…och att hoppa från bryggan. Vi var i och badade flera gånger och gick upp och torkade i solen emellanåt.
Vi fikade också såklart. Finns det något mysigare än att ha med en liten picknickkorg med kaffe och ett par mackor när man åker ut och badar?

När vi tröttnat på att bada åkte vi och köpte glass på Röda Stugan som vi åt ute i skuggan i den lilla trädgården utanför. Så mysigt!

Efter det skildes vi åt och resten av dagen idag har jag grejat lite hemma och skrivit packlista inför den stundande resan.

Jag har även lagat och ätit en god pestopasta med ugnsbakade tomater och knaperstekt bacon ikväll. Verkligen jättegott och perfekt i värmen! Nu ska här sovas och imorgon ska vi tvätta, städa och packa. Antar att det blir några sista minuten-ärenden som ska klaras av också. Det är sånt man får ta och det blir nog bra med det också till slut.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.