Första advent

förstaadvent1 förstaadvent2 förstaadvent3 förstaadvent4 förstaadvent5 förstaadvent6 förstaadvent7 förstaadvent8 förstaadvent9 förstaadvent10 förstaadvent11 förstaadvent12 förstaadvent13 förstaadvent14 förstaadvent17 förstaadvent18 förstaadvent19 förstaadvent20 förstaadvent21 förstaadvent22 förstaadvent23 förstaadvent24 förstaadvent25 förstaadvent26 förstaadvent27 förstaadvent28 förstaadvent29 förstaadvent30 förstaadvent31 förstaadvent32

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Barnbarn, Foto, Mat & bakning, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.