Kungsbacka river – del 2

Här kommer några fler bilder från gårdagens Kungsbacka river – en folkfest i vår lilla stad.
(Tips: som vanligt gäller här på bloggen: klicka på bilden för att se den i större format.)

kbariver3
kbariver22 kbariver19 kbariver18 kbariver16 kbariver21 kbariver15 kbariver13 kbariver25kbariver12 kbariver8 kbariver20 kbariver7 kbariver5 kbariver24kbariver6 kbariver14 kbariver10 kbariver9 kbariver17 kbariver2 kbariver27kbariver1

 

kbariver26

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Kungsbacka river – del 2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.