Hundarna och havet

vass tossan kiara lisa2 beach hjärta2 fynd mussla horisont lisa3 brygga promenadfolk grönska2 fika1 fika2 moiSolen sken, himlen var blå och hundarna var överlyckliga. En perfekt dag vid havet med maken, sonen, hans sambo, Tossan, Kiara och Lisa. Avslutade med en fika i solen… Njutning!

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hundarna och havet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.