Ingen herrelös båt

snöbåtNy vecka – nya utmaningar! Har inga fasta planer för den här veckan, privat, utan tar varje dag som den kommer. Ska försöka få till några pass på Friskis och en och annan promenad förstås, men för övrigt har jag inte bokat upp mig på något speciellt. Skönt.

På jobbet har jag dock ganska klart för mig vad jag ska göra; Kungsbacka idag, Mölnlycke/Landvetter i morgon, Lindome/Kållered på onsdag och Göteborg på förmiddagen samt Varberg på eftermiddagen på torsdag. Här guppar ingen herrelös båt…

 

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.