Tack för i år

Happynewyear2013 års sista dag är här och det är solmulet här i Kungsbacka idag. Ingen snö men heller inget regn. Tacksam för det.

Någon form av motion ska jag hinna med här under dagen; en promenad, jogging och/eller Friskis nyårsjympa. Vad det än blir så ska det bli skönt att träna ut det gamla året.

Ikväll ska vi på nyårssupé med sonen och hans sambo, hennes mor och bröder m fl. Det känns som ett bra sätt att avsluta det här året och nu ser jag med spänning fram emot vad 2014 har att erbjuda; med nytt jobb och allt…

Men innan året är slut vill jag passa på att tacka dig som läser min blogg, kommenterar (här och i verkligheten) ger mig feed back, berömmer mina bilder och delar mitt liv bara genom att finnas där, kika in och läsa här emellanåt. Tack så mycket för allt i år – hoppas du följer med mig även under nästa år.

Gott slut och ett riktigt gott nytt år önskar jag dig!

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Träning, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tack för i år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.