Slängas eller gömmas

ljusstakeLugnet har lagt sig, jag sover ut om morgnarna, är fortsatt ledig och idag är det fredag. En gråmulen sådan. Men det gör ingenting för planen idag är att ta hand om lite tvätt, städa av och handla ”vanlig” mat – thank God. Och jag tänker ta ett röj på pianot idag också – en del måste bort; slängas eller gömmas!

gottor

 

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Slängas eller gömmas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.