Jag lär mig

teatimeFördelar med att vara förkyld? Inte många. Huvudet är tungt och näsan toktät. Men jag är uppe just nu. Sitter här, slösar bort mitt värdefulla doftljus – känner ingen doft – dricker te och utnyttjar mitt guldmedlemskap på Moderskeppet. Det får väl ändå anses positivt. Att jag lär mig; både att dricka te och nya saker i Illustrator?

Där ute i världen regnar det och är grått. Skönt på sitt sätt att slippa det, men jag vill ändå vara med där ute. Träna, jogga, promenera, vara bland folk, umgås, shoppa, ha roligt och trivas i största allmänhet.

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Jag lär mig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.