The glögg of the year

Till helgen är det första advent och här ska förstås pyntas och göras fint inför det. Så himla mysigt! Och precis i lagom tid inför det dök våra gäster i helgen som var upp med en gåva i form av en flaska av årets Blossa-glögg. Den är jag väldigt nyfiken att smaka på. Kanske blir en liten kopp utav den på söndag eftermiddag, i det första adventsljusets sken… Har du smakat den? Vad tyckte du?

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till The glögg of the year

 1. Anette skriver:

  Jag gillar ju inte alkohol glögg … visst e det konstigt med tanke på att jag gillar rödtjur ???
  Så nej jag har inte testat den !! Hoppas den faller dig i smaken ; lät spännande !
  Kram

 2. Mias Mix skriver:

  Måste säga att jag blev positivt överraskad av årets glögg. Dricker mest Blossas alkoholfria apelsinglögg annars. Kanske just därför jag gillar denna. Yuzu är just en blandning av grape och mandarin. Riktigt god 🙂

 3. Ann skriver:

  Tacka vet jag Blossa Starkvinsglögg! Drickar bara den för det är glögg för mig. Men man kanske skulle testa.

 4. Agneta skriver:

  Usch, varken jag eller min sambo gillade den! :-(!

 5. Lissen skriver:

  Roligt att titta runt i din blogg, du tar fina bilder.

  //Lissen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.