Tävling

Taveltävling Jag älskar att ordna tävlingar och här kommer en sista för i år.

Det du kan vinna är ett av mina inramade prints enligt ovan; Peace, Det bästa i livet eller Some Love. Printet sitter i en vit ram, varje tavla mäter 13,5×18,5 cm och värdet är c:a 65 kr/tavla. Större bilder av motiven hittar du här.

För att vinna behöver du i en kommentar till det här inlägget skriva vilken av tavlorna du helst vill vinna och motivera varför. Kom ihåg att ange din mejladress så jag kan kontakta dig om du vinner. Lycka till!

Tävlingen pågår till och med lördagen den 26 december och vinnarna presenteras på bloggen och på Instagram söndagen den 27 december. Mitt användarnamn på Instagram är jesson69 – följ mig gärna där.

Tävlingen är avslutad och vinnarna är kontaktade.
Taveltävling_vinst

16 reaktion på “Tävling

 1. Hej!
  Jag skulle jättegärna vinna tavla ”Some love” för att den är underbar och skulle vara en perfekt julklapp till min bästa väninna.

 2. ”Det bästa i livet är gratis” var väldigt fin och har ett så underbart budskap! Skulle gärna vilja ha detta motiv på väggen hemma. God Jul!

 3. Det bästa i livet är gratis <3 Vilket underbart print 🙂 Jag blir glad i magen av det helt enkelt & det skulle passa perfekt hemma hos mig 🙂
  God Jul <3

 4. Jag skulle vilja vinna Det bästa i livet är gratis för att det är så det är faktiskt och den var fin, jag vill ha den i mitt och gubbens hem att titta på varje dag och påminnas 🙂

 5. Det bästa i livet är gratis blir jag glad av och instämmer till fullo därför skulle jag vilja vinna den. Dessutom liknar den lite min mamma så jag kanske ger den till henne en dag när jag vill göra henne lite extraglad!

 6. Jag skulle vilja att mina gäster möts i hallen min, av tavlan ”Det bästa i livet är gratis” Det är precis vad mina vänner är värdefulla och unika.

 7. Så himla fina alla tre, men fastnade lite extra för ”Peace” tavlan som skulle hänga så fint i vår hall och dagligen påminna oss om att vara rädda om varandra, och att göra något litet extra för våra medmänniskor.
  Om alla hade ansträngt sig lite för omvärlden och sina medmänniskor skulle jorden kanske så småningom bli ett bättre ställe att vara på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *