Om mig

Jessica Rambäck heter jag, är Skapicas grundare och bloggandet har varit en del av mitt liv sedan januari 2009 då jag drog igång jessonbloggen. Via bloggandet har jag kommit i kontakt med många nya trevliga människor och mitt fotograferande har fått en självklar plattform. Liksom minnet fått stöd.

Jag bor på västkusten, i Kungsbacka, c:a tre mil söder om Göteborg med min make. Vår son, född 1993, är utflugen sedan oktober 2012.

Skapica är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, vardagen; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt.

Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen. Slå en signal eller mejla mig.

Mobil: 073-502 20 48
E-post: jessicaramback@gmail.com

 

4 kommentarer till Om mig

  1. Marie Cervin skriver:

    Hej! Vilka underbara bilder du har tagit, så stämningsfulla. Tack! – Kommer att gå in lite då och då och njuta av dem. /Marie

  2. Åsa Håkansson skriver:

    Hej Jessica!
    Så trevlig blogg att läsa och såååå lik din mamma du är. Kreativ och med fullt ös tycker jag mig kunna läsa in. Hälsningar från din mammas kusin Åsa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *