NyVana – Kungsbacka motionssällskap

Tyvärr har motionsgruppgen NyVana på grund av bristande intresse lagts ner idag, tisdagen den 5 mars 2013. Men det finns inget som säger att NyVana måste vara dött och begravet för all framtid. Mirakel har skett förr och finns det minsta intresse framöver är jag den första som är villig att blåsa nytt liv i projektet. Hör av dig till mig om du är sugen.

Tills vidare kör vi utmaningen 183 motionspass. Du kan läsa mer om det här.


nyvana

NyVana är ett motionssällskap som jag startade i augusti 2012. Jag tycker mycket om att träna och är aktiv inom Friskis och Svettis, Kungsbacka, men jag ville göra något mer. För mig själv och för andra.

Vi träffas kl 18.30 varje tisdag och tar oss runt Stadspromenaden (5 alt. 8,5 km) på valfritt sätt; en del promenerar andra joggar. Alla är välkomna och det går lätt att ta sig fram.

Vi samlas vid busshållplatsen nedanför Bälgvägen och Tölö kyrka (precis efter cirkulationsplatsen i riktning mot Forsgården på Söderåleden om du kommer från Tölö tvärled) och prick kl. 18.30 ger vi oss av!

Är du gammal eller ung, lätt eller tung, van motionär eller nybörjare? Det spelar ingen roll – kom som du är – det viktiga är att du kommer! Och ta gärna med dig en kompis – ju fler vi blir desto bättre!

Men tanken är att man inte ska behöva ha med sig eget sällskap utan att det alltid ska finnas någon att möta upp vid hållplatsen varje tisdag kl 18.30 i evigheters evigheter – om det här slår väl ut och blir som jag tänkt mig.
Du väljer själv om du vill gå, jogga, springa, motionera hunden, promenera i maklig takt, åka rullskidor eller vilket tempo du nu föredrar och om du vill lyssna på din egen träningsmusik eller prata med någon som väljer ditt tempo i sällskapet.

Kom i träningskläder och löparskor eller vanliga kläder och en skön promenadsko. Du bestämmer själv hur du vill ta dig runt, men det som gäller är Stadspromenaden. Antingen norra slingan på c:a 5 km eller hela rundan (norra + södra slingan) c:a 8,5 km. Du gör rundan till din egen runda – tar dig runt i eget tempo – och behöver inte någon ledare som visar dig vägen. Följ bara skyltarna.

Stadspromenaden i Kungsbacka är nämligen tack vare skyltar som är utplacerade på stolpar längs slingan lätt att följa. Här ser du hur slingans sträckning ser ut om du aldrig gått/sprungit den tidigare.

Det är helt gratis att vara med och ingen föranmälan behövs. Se bara till att vara i tid för kl 18.30 ger vi oss av.

Välkommen du också!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.