Ur vardagen

Falkenbergs strandbad

Det kan väl knappast ha undgått någon att vi haft en minisemester på Falkenbergs strandbad den här veckan. Med all inclusive. Lovely!

Vi åkte ner i måndags, hade tidig incheckning (kl 14), två nätter, två trerättersmiddagar, två luncher, en överraskning på rummet och sen utcheckning (kl 13) sista dagen.

Dessutom hade vi tillgång till The Retreat Club under hela vistelsen. Det var lyxigt, välbehövligt och helt underbart.

Det finns så mycket fint med det här stället att det är omöjligt att få med alla detaljer och allt som jag vill visa er, men här är i alla fall några bilder från våra dagar där . Om ni inte varit här ännu och får chansen, missa den inte!

Jag vet, det finns många andra SPA-ställen som är bra, men det här har en alldeles egen plats i mitt hjärta. Så fort jag kommer innanför dörrarna här känner jag mig som hemma och lugnet infinner sig omedelbart.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.