Ur vardagen

In med det ljusa!

Fredag och en liten tillbakablick på vad oktober haft att erbjuda.

Det har varit en hel del fint väder, jag har bytt ut mitt gamla piano mot ett digitalpiano, jag har rensat ut alla skor med klack som jag inte längre kan ha på grund av steloperationen, det har varit champagnens dag (även om det var lite oklart exakt vilket datum det var), vi har varit på underbara Falkenberg strandbad Leia har varit här en hel del och igår kom äntligen vårt nya soffbord! Nu åkte det gamla ut och det var inte en dag för tidigt!

Vardagsrummet känns mycket luftigare och nu kan man nyttja fotstöden även på soffan. Perfekt!

Nästa steg blir att byta ut vitrinskåp, sideboard och TV-bänk, men vi får se när det kan bli av. Jag känner mig hur som helst nöjd med de förändringar som redan skett. Ut med det mörka, tunga, in med det ljusa!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.