Ur vardagen

Här ska det lyxas

Kvällen igår blev lyckad. Vi mötte upp vännerna vid The Parlour och där tog vi ett glas bubbel/öl och sedan käkade vi på Enoteca Signore. Mycket bra.

Imorse när vi vaknade regnade det och det har varit en gråmulen dag hela dagen. Vi gjorde som vanligt på lördag morgon: satte på radion och löste Melodikrysset. Vi har kompisarna från Eksjö/Väring med via messenger och tillsammans brukar vi kunna lösa det utan problem. Så också idag. Det är en väldigt trevlig tradition vi har skapat.

Efter det åkte vi till Kungsmässan och gick runt och kikade lite och nu väntar vi på att Daniel ska komma hit med Leia som ska vara hos oss i kväll och sova över här i natt. Det ska bli så mysigt.

Vi har köpt lördagsgodis till henne och ska skämma bort henne så mycket det bara går. Det får man när man är farmor och farfar, eller rättare sagt det är väl det en farmor och farfar ska göra. Så får föräldrarna styra upp vardagen. Här ska det lyxas!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.