Ur vardagen

Fredag

I morse var det ingen sovmorgon här inte. Nej, minsann. Tio över fem slog jag upp mina melerade och sen var det bara till att sparka igång dagen.

Jag drack som vanligt kaffe och läste tidningen i sängen, sen gick jag upp, drog på mig träningskläderna och cyklade till Friskis. Körde mina rehabövningar samt crosstrainer och lite olika maskiner i gymmet för benstyrka. Körde även några hantelövningar och diverse lyft med stång. Bra start på dagen!

När jag kommit hem efter träning och en sväng till ICA körde jag ett par maskiner tvätt och åt frukost. Därefter bakade jag bröd. Kul och gott!

Ikväll ska vi in till Göteborg. Vi ska träffa ett par vänner på The Parlour och ta ett glas. Därefter ska vi till Signore i Vasastan och äta. Vännerna besteg Kebnekaise förra veckan så det ska de få berätta mycket om. Vilka galningar man umgås med, va? 🙂

Vad händer hos dig idag?

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.