Ur vardagen

Härlig septembertorsdag


Det har varit en bra vecka men den har verkligen bara swischat förbi! Den inleddes med att jag var på en jobbintervju i måndags. Det kändes bra och de tre som intervjuade mig var lättsamma och sköna. Nu väntar jag på återkoppling och jag hoppas att de hör av sig imorgon eller i början av nästa vecka.

I morse låg jag kvar länge i sängen och läste en bok. Det händer inte ofta så det kändes lyxigt och nästan lite förbjudet. Men ibland måste man få ta det lite lugnt.

Efter att jag ätit en väldigt sen frukost gick jag ut och tog en promenad på över en timma. Hittade lite ormbunksblad och annat fint som jag plockade med mig hem. Jag kikade till björnbären som finns i skogen här bakom oss också men de var inte mogna än så jag får vänta lite till med att plocka några.

På eftermiddagen bakade jag jordnötskakor och sedan kom sonen hit med barnbarnet. Han skulle iväg och spela discgolf och behövde barnvakt. Inte mig emot. 🙂

De åkte hem för någon timma sedan, maken är ute och äter med en kompis och själv sitter jag här vid köksbordet med datorn, har tänt ljus och ser mörkret sakta sänka sig. Jag ska åka och hämta ”gubbarna” sedan men just nu är det bara jag och mina tankar här.

Och precis när jag skrivit klart om mig och mina tankar ringde mobilen och jag, Taxi Tölö, ryckte ut på gubbhämtning.

Nu blir det Idol på Play. Ha nu skön torsdagskväll!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.