Ur vardagen

Fredag morgon


Omöjligt att hålla i huvudet. Undrar om det alltid kommer att vara så eller om det bara är i dessa Corona-tider? Hur som helst så har jag ju betalat extra för mitt årskort för att få tillgång till omklädningsrummet, bubbelpoolen på taket och allt det där. Då vill jag ju inte byta om i det vanliga omklädningsrummet vilket jag fick göra en morgon när jag kom innan relaxen öppnat. Man vill ju kunna åka och simma när man får lust men här får man planera noga.

Igår kväll var jag på Esters med Carro. Vi åt gott, tjattrade och hade det trevligt. Vi planerade in lite grejer i höst så nu har man det att se fram emot. Nice!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.