Ur vardagen

Nya grejer på gång

Idag vaknade jag tidigt som vanligt. Klockan fem för att vara mer exakt. Men jag kände mig utvilad och det var bara till att hoppa ur sängen, fixa en kopp kaffe och börja läsa Göteborgs-Posten.

Nu har jag skrivit och skickat iväg en jobbansökan och så har jag klurat på hur man kan göra sin egen lightbox. Jag har nämligen gått och blivit med ett nytt Instagramkonto och där är fotograferingen en viktig del. Jag kommer att berätta mer om detta längre fram, om det slår väl ut, men just nu är det bara på försöksstadiet.

Det nya kontot ger mig hursomhelst något kreativt att göra och jag lär mig nya saker hela tiden. Jag tycker också att det är väldigt spännande att se antalet följare växa utan att jag under pistolhot eller med andra påtryckningar har ”tvingat” dit er som läser min blogg och/eller följer mina andra instagramkonton: jesson69 och skapica.se. Ha, ha.

Nå, idag är det soligt här i Kungsbacka och det har det faktiskt varit i några dagar nu. Helt underbart! Sommaren är inte slut riktigt än och jag njuter.Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.