Ur vardagen

Konferensdagar i Sitges

I måndags åkte all Picadelipersonal från alla länder till Barcelona. 120 personer inkvarterades på Hotell Calipolis i Sitges. Vi som åkte från Göteborg kom sent och hann bara checka in och sedan var det dags för middag på PicNic och därefter läggdags.

Konferensdag 1
Föredrag, tomatprovning, fika, lunch och ljusduell m.m.

Middagen denna kväll intogs på Vivero Beach Club och det låg på en skön promenads avstånd från hotellet.

Konferensdag 2
I onsdags fortsatte konferensandet och sedan hade vi några olika aktiviteter att välja mellan. Jag var en av dem som valde att åka på cavaprovning. Men först stannade vi för en trerätterslunch på La Posada de Sant Pere.

Vingården – Caves Castellroig

Här är vår guide på vingården som stolt visar upp ett av deras mousserande viner…

…vilket just lanserats på Systembolaget här hemma i Sverige.

På kvällen samlades vårt team på ett av rummen på hotellet innan avfärd till glitter- & glamourfesten som var inne i Barcelona. Alla kom inte med på bild, men jag vet, ni var där. 🙂

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.