Ur vardagen

Följer ni med mig?

Det har varit dåligt med uppdateringar här på bloggen sen i somras men nu är jag tillbaka. Fotoperationen i juni har nästan knäckt mig, jag känner inte igen mig själv riktigt och det ena har dragit med sig det andra. Men nu är jag åtminstone sugen på att blogga igen! Sugen på att komma igång ordentligt med löpningen igen. Sugen på att ta tag i de där extrakilona som smög sig på pga orörligheten efter operationen. Sugen på att hitta mig själv igen helt enkelt. Och att utvecklas vidare.

Det är mycket på gång runt omkring mig, det känns lite stökigt och mycket är oklart men det känns också som att det kanske kan komma något nytt och bra ur det här. Åtminstone hoppas jag det.

Kanske blir Skapica.se en fotoblogg, en träningsblogg, en receptblogg, en blogg om textning eller också blir det en salig blandning här som vanligt. Som det brukade vara. Oavsett: följer ni med mig?

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.