Foto,  Ur vardagen

Midsommar

Midsommar… Det är så mycket traditioner kopplat till denna högtid. Och man ska INTE fira ensam en sån här dag, men eftersom jag inte visste hur jag skulle känna mig en vecka efter operationen hade jag inte planerat någonting överhuvudtaget.

Solen sken och maken och jag var på Hamravallen som vi brukar. Träffade folk, såg på barn och vuxna som dansade runt midsommarstången och köpte lite lotter.

Därefter åkte vi hem, skålade i champagne och åt lunch. (Svägerskan avslöjade mig på Instagram där jag lagt ut ett foto på mat. Det VAR inte min tallrik, det var makens…)

Jag äter ju inte sill och är inte överförtjust i massa röror så nej, min tallrik såg faktiskt ut såhär; västerbottensostpaj toppad med rödlök, crème fraîche, och gräslök. Mmm, gott!

Senare på kvällen grillade vi och jag valde då kyckling medan maken valde kött. Vi spelade några omgångar Yatzy också och hade det riktigt trevligt.

Igår var vi iväg och shoppade lite och på kvällen hade vi besök av ett par grannar. Mycket trevligt. Och idag har vi suttit ute och solat en del. Jag har gått två promenader runt området, kört mina rehabövningar + lite andra övningar. Och shoppat lite mer. Man får ju passa på när man har chaufför… 😉

Och på tal om det så blev det faktiskt en liten utflykt till Gottskär tidigare idag också. Vi var liksom inte de enda som kommit på att det vore trevligt att åka dit ut och äta glass, kan man säga…

Mycket nöjd med dagen sitter jag nu här med ett litet leende på läpparna. Idag har jag nämligen även fått nytt hopp gällande min rehabiliteringstid. Jag får inte köra bil på fem veckor till nu, maken har inte semester än och jag har känt mig helt låst den här första sjukskrivningsveckan, men idag såg jag en ljusglimt. Så hey, det finns hopp för mig! Det kommer att gå bra det här!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.