Foto,  Ur vardagen

Middag på Viol

Igår var vi bjudna hem till våra vänner på Violgatan och det var trevligt som alltid.

Jag är ju dock en så jäkla jobbig gäst: springer runt och fotar som om jag skulle göra världens inrednings-/matlagningsreportage, men jag gillar ju det; att titta på vackra saker och att föreviga fina stunder på bild. Lite får man skylla sig själv om man har det för snyggt hemma och bjuder in mig, alltså.

Snyggt blickfång i hallen.
Ljuvligt doftande Jasmin. Mmm…
Fint dukat bord.
Kvällens värdinna.
En god drink inledde vi med. Hon är bra på det, min väninna, att göra goda, somriga och vackra drinkar. Mmm. Här hade hon i tranbärsjuice, lime, hallon, citron, mynta och ljus rom om jag inte minns fel. Jag döpte den hur som helst till Sour cranberry and lime dream.
Killar som chillar och grillar.

Maten var väldigt god, vi hade så trevligt och jag fick nya, fina minnen att spara undan.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.