Ur vardagen

30 år tillsammans

På nyårsafton 1988/1989 träffade jag Lars för första gången.

Den 27 januari 1989 firade jag min 20-årsdag med vänner på Alexis i Göteborg och Lars var medbjuden.

Ja, det gick ju som det gick som ni vet: han blev inte av med mig efter det! 😜

Idag firar vi 30 år tillsammans, den här fine mannen och jag. Trettio år! Tiden har gått så fort… Tack älskling, för att du alltid finns vid min sida och delar allt i livet med mig. Vi kör väl 30 till?

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.