Barnbarn,  Foto,  Mat & bakning,  Ur vardagen

Firandet igår <3

Hemkommen från Falkenberg igår och ett toppendygn där så fortsatte festligheterna efter några timmar i hemmets lugna vrå. Jag kunde först läsa följande om mig själv i en av lokaltidningarna. (Ja, jag har själv fulsnabbrättat till ”Kungsbacka” från tyrkckfelsnisses ”Lindome”… Maken hade angett Lindome som födelseort (vilket dock helt korrekt skulle varit Mölndal)… Men kul att få vara med i tidningen ändå!!! Yay!


Ett blomsterbud dök upp här under eftermiddagen och det var en fin bukett jag fick av min vän Anna och hennes familj.


Sen ringde det på dörren igen och min älskade väninna från Eksjö dök upp med andan i halsen och dessa fina presenter.
She knows me so well! Det handtextade brevet här fick mig att börja gråta. Det är så fint att ha vänner som berör på detta sätt.

Sen kom en taxi och hämtade upp henne, maken och mig och vi åkte ner till stan. Där, på Tullen 8:2, väntade en liten prinsessa och ett stort härligt gäng familjemedlemmar och vänner.


Champagne serverades (love that) och till förrätt hade min käre make beställt getost till mig.
Huh, vad gör du Simon, snor du champagnen från tant – eller är det Rapèn som lockar?

Till varmrätt fick de flesta i gänget oxfilé men jag och ena svägerskan sejfade upp med varsin hamburgare. 😉 Gott!


Till dessert valde jag en chokladfondant och det var supergott.


Mannen bakom mycket av fixet och de senaste dagarnas överraskningar: min käre make!
Tack älskling och Camilla för att ni ordnat det så fint igår kväll!
(Älskar den där blicken, rakt på mig, under armbågen, älskade Mica)


Här har vi triss i damer med spets; en i rött, en i vinrött och en i svart. Oh, la la, va?

 


Idag har jag djupdykt i alla fantastiska presenter som jag fick igår. Tack alla för detta, det är helt galet. Så spot on, så oväntat, så uppskattat och så fantastiskt så jag vet inte hur jag ska kunna tacka er alla nog. Jag säger bara: WOW! Tack som fasen – ni är bäst!
Och för att avsluta allt detta firande (i dagarna tre) kom sonen, svärdottern och barnbarnet hit på middag ikväll. Så mysigt. Vi rundade av det hela med kaffe och ”White lady-tårta”. Jag är helt uppfylld av allt fint jag fått vara med om de här senaste dagarna.


Och tack vare många av de här fina gåvorna har jag mycket mer att se fram emot framöver.
TACK, TACK, TACK!
<3

 

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.