Foto,  Resor,  Semester,  Ur vardagen

50-årsdagen


Igår morse väcktes jag av maken med champagne, praliner och kaffe på sängen.
Jag hade tagit ledigt från jobbet för att det var min 50-årsdag och den kunde inte börja på ett lyxigare sätt.
Kändes dock helt galet att dricka champagne direkt på morgonen, men what the heck, man fyller bara 50 en gång!

Efter det fick jag veta att jag skulle packa en väska för en övernattning och badkläderna skulle med.

Till min stora lycka hamnade vi på Falkenberg Strandbad – mitt andra hem – mitt absoluta favorithotell!


Vi fick sitta en liten stund i foajén och andas in den härliga atmosfären innan vi fick tillgång till vårt rum som låg på andra våningen och hade balkong och havsutsikt.


På rummet stod en ishink med bubbel, två glas och ett underbart fruktfat.


På sängarna låg varsin morgonrock och tofflor och vi bytte om och begav oss till The Retreat Club där vi upplevde den härliga SPA-ritualen Ivory. Mmm, så himla härligt och avkopplande.


När vi var klara med ritualen tillbringade vi tid i den allmänna spaavdelningen och njöt av avkopplingen där.

Sedan gick vi upp på rummet, gjorde oss i ordning för middagen.


Vi beställde in kvällens drink som bl a bestod av Limoncello, lime och citron.
Minns inte vad det var mer i den men den var superfrisk och god!


Vi skippade förrätt för jag hittade inget på menyn som tilltalade mig men varsin varmrätt med tillhörande vinpaket beställde vi in och jag valde (såklart) kyckling. Maken däremot festade loss på kalventrecote.


Jag älskar att se människor som älskar mat lysa upp när de äter något de verkligen gillar!


Vi tog även varsin dessert och jag valde en hallonbakelse som var supergod medan maken tog en crème brulee.


Efter middagen spelade vi lite biljard och shuffleboard och jag blev utklassad som vanligt. Men det var kul i alla fall.
Man kan inte vara bra på allt…


Efter en god natts sömn i en skön säng med havet precis utanför fönstret vaknade vi i morse och avnjöt en härlig frukost innan vi packade ihop oss och begav oss hemåt.


Jag är så glad och nöjd med min 50-årsdag och firandet av den hittills. Men som om detta inte vore gott nog vet jag att det kommer att bli lite mer firande ikväll. Vad som ska hända, vart det ska ske och tillsammans med vilka vet jag inte än så det är lite pirrigt att sitta här och skriva det här inlägget, men hur det än blir är jag säker på att jag kommer att minnas de här dagarna!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.