183 motionspass 2019,  Foto,  Ur vardagen

Nya minnen

Vilken härlig start jag fått på det här året!

Den här första januariveckan har trots jobb för min del även varit full av träning, löpning och härliga promenader. Planer för året har börjat smidas och det tillsammans med allt jag redan har hunnit uppleva och fylla på med i upplevelsebanken lovar gott för resen av 2019. Här ska fyllas på med många nya, härliga minnen hoppas jag!


Idag åkte vi till Sisjön och till Sandsjöbacka naturreservat och angrep det från det hållet.
Vi promenerade lite över 11 kilometer i det lite kyliga men fina vädret.Mitt i skogen, i det lugna och fina dök plötsligt livsfarligt område upp och kontrasterna kändes lite märkliga.
Vi hörde några enstaka skott i slutet av promenaden men för övrigt var det lugnt runt det militära övningsområdet som tur var.
Vi pausade vid Oxsjön där det finns en grillplats och hade tursamt nog med oss korvbröd och några goda chorizokorvar som vi grillade och till detta smakade det fint med en kopp värmande kaffe. Så himla mysigt!När vi kom hem ville vi inte gå in och sätta oss utan vi fortsatte med en promenad till. Vi ville passa på att fylla på med lite mer dagsljus och sol och kunde liksom inte gå med på att dagen snart skulle ta slut.


Men nu är dagen slut och definitivt jul- och nyårsledigheten för många.
Imorgon väntar vardag för de flesta men vi är ju ändå på ”rätt sida” nu…
Nu kommer det att bli ljusare och ljusare och nya minnen väntar på att få skapas. Visst känns det härligt?

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.