Ur vardagen

Är det kört för mig?


Januari 2019 är här som sagt var och det är inte långt kvar till min FEMTIOÅRSDAG nu! Hur gick det här till? Känner mig ju som 30!
Jag har inte haft någon ålderskris tidigare, vid 30 eller 40, men det här känns helt sjukt jobbigt! Visst, jag säger alltid: hellre ett år äldre än alternativet. Men fasen, FEMTIO år?!
Nu beter sig håret så dumt på grund av grå hårstrån att jag fått sluta med hellugg, mungiporna går neråt – fast jag inte är det minsta sur ser det UT så – OCH jag har fått gumhaklinje!

Det finns väl något bevingat uttryck som lyder ungefär: ”Jag har kvar allting som jag hade när jag var yngre, det är bara det att det sitter lite längre ner?”

Jag kommer såklart inte att operera mig utan jag ska försöka åldras med värdighet – hur fasen man nu gör det!?
(Tips mottages tacksamt! Ring mig, kommentera inlägget, mejla mig, sms:a mig, stånga mig – gör nånting! Hjälp mig!)

Är det nu jag ska ta tag i alla drömmar, förverkliga dem, bli den jag alltid tänkt att jag skulle bli, göra det jag alltid velat, hitta mig själv och tagga ner?
Vad tror du? Kommer det att hända eller är det kört för  mig?

Ja, det här är sånt jag sitter här vid datorn och funderar på denna lördagseftermiddag.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.