183 motionspass 2019,  Mat & bakning,  Träning,  Ur vardagen

Nyårsafton och nyårsdagen


Igår, nyårsafton, hade vi en skön hemmadag till att börja med. Vi inledde den med en promenad, sen handlade vi och var på Friskis nyårsjympa i Aranäshallen.
C:a 300 pers deltog och det var ett superhärlig, svettigt och roligt pass!

På kvällen var vi hembjudna till ett par vänner.
Vi skulle hjälpas åt med maten var det sagt, men värdinnan hade redan förberett så mycket att det inte var så mycket kvar för oss att göra. Jag fick vispa lite i såsen och maken fick vara med och grilla.
Hon är ju för go, den där Carro. 🙂

Till förrätt fick vi en Toast Skagen med lite extra sting av pepparrot. Sååå, gott!


Till varmrätt bjöds vi på potatisgratäng, grillad kyckling, korvar, majs och helstekt oxfilé för den som önskade det: Mmm, helt ljuvligt!


Desserten gick inte av för hackor den heller även om jag ju inte alls är någon efterrättsmänniska; en läcker crème brulee. Gott!

Efter den härliga kvällen och en god natts sömn med tillhörande sovmorgon har dagen idag rullat på och jag har utfört årets första träningspass som blev ett backintervallpass från Runacademy. Jobbigt men kul i blåsten och nu är jag laddad för resten av träningsveckan och det här träningsåret. Jag har dragit igång 183 pass 2019 och alltså registrerat mitt första pass i kalendern. Känns underbart!


Imorgon blir det jobb och vardag igen och sen är planen att det ska bli ett medeljympapass på Friskis.

Ser fram emot en härlig januarimånad och att få bli ett år äldre. Alternativet är ju inte så lockande.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.