Foto,  Mat & bakning,  Ur vardagen

Julkort & kreativt kaos

Idag vaknade jag tidigt, som vanligt. Gick upp, rastade Lisa, fixade kaffe, kröp tillbaka i sängen, drack kaffet och läste tidningen. Njutbart. Sen satte jag full fart på både mig själv och maken. Vi skulle byta sängkläder, tvätta, göra oss i ordning, åka till Frölunda och handla en julklapp till barnbarnet. Sen vidare till Kungsbacka för mer julshopping och handling. Efter det var det dags att ställa till med julbak, julkortsskrivning och julklappsinslagning.


Jag plockar alltid fram förra årets mottagna julkort och checkar av vem jag vill skicka till. Och märkligt är det väl att mamma alltid är först med att skicka julkort till mig nuförtiden… Hon ville alltid skicka sina så att de kom fram så nära julafton som möjligt. Sista gången hon orkade skriva var 2012 och jag är så himla glad att jag sparade kortet jag fick då för jag återanvänder det varje år sen dess. (Hon gick ju bort 2014.) <3 Jag sätter det på platsen avsedd för julkort när jag sätter mig och skriver mina egna kort och låtsas att jag redan fått årets kort av henne. Älskade mamma och din fina handstil. <3

Idag reflekterade jag över hur jag verkligen är i ett kreativt kaos när jag jobbar, textar, bakar, skriver mina julkort och slår in julklappar. Jag brukar ju annars vilja ha ordning och reda omkring mig och är extremt allergisk mot oordning och stökighet men när jag väl är i det här modet ser det ut som f-n omkring mig och jag märker det inte ens. Så härligt! 🙂


Och så här ser det ut i vår lilla julklappshörna just nu. Får se vad som händer under veckan som är kvar fram till jul…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.