Foto,  Mat & bakning,  Ur vardagen

Gårdagens trerätters


Igår kom ett par vänner hit på middag. Jag dukade med rosa servetter och hade rosa buketter av varierande storlekar utställda lite här och var. Jag älskar att pyssla med sånt!

Till förrätt bjöd vi på västerbottensostkorgar med hemgjord skagenröra. Till detta serverade vi ett gott bubbel – Loxarel A Pèl.

Till varmrätt serverade vi en fransk fläskfilégryta. Enkel men supergod! Till detta passade det fint med ett glas Ripresa Annata Historica.

Till dessert blev det tonkabönsparfait med hallon och till detta serverade vi dessertvinet Spy Valley. Detta ska jag göra om. Mmm!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.