Foto,  Ur vardagen

Näcken i bäcken och en tidsresa

Vilken dag det var igår! Wow! Himlen var blå, solen lyste och luften var klar. Som gjort för att ge sig ut på en fotorunda.

Vi bestämde oss för att besöka Skållareds marknad eftersom vi hört att den skulle vara speciell. I positiv bemärkelse hoppades ju jag då såklart. Det som var speciellt var väl att den var väldigt liten och det utlovade tivolit bestod av två gamla trötta karuseller. För övrigt var det same, same som alla andra marknader jag varit på i mitt liv. Men en liten tidsresa kändes det ändå som att man bjöds på. Det kändes som att vi rest tillbaka till i början av nittiotalet. Och ut på landet, rakt in i raggarkulturen på nåt sätt. Behållningen var den här söta, gamla bilen med hatten i bakrutan och den gamla väskan utanpå. Sånt här gillar jag!

Efter den besvikelsen åkte vi till makens syster och hennes man och blev bjudna på kaffe och hembakad jordgubbspaj med vaniljsås. Mmm.

När vi fikat klart åkte vi vidare till Hedgärdessjön där vi tidigare sett att det fanns olika spår i skogen och vi bestämde oss för att promenera sexkilometaren. Det var så härligt och det var en helt magisk skog. Ögonen letade efter John Bauerfigurer i skogsbrynen och jag tyckte mig nästan höra Näcken spela i bäcken.

Härligt med alla höstlöv som fallit till marken.


Perfekta trailstigar! Här skulle jag vilja springa!

Det var fint fotoljus i skogen.

Jag blir glad och mår bra av att vara ute i naturen.

Idag är det inte lika fint väder. Men att sitta och redigera bilderna från igår gör att jag mår lika bra som då. Det är det som är så fint med bilder; bevarade minnen som man kan återvända till gång på gång.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.