Foto,  PhotoShop,  Ur vardagen

Underbar brittsommardag


Idag var det ännu en helt underbar brittsommardag här på västkusten. Solen sken och det var runt 20 grader ute.
Jackan kunde man lämna hemma. Så underbart! Vi passade på att åka på en liten fotoutflykt till Fjärås Bräcka och Lygnern.


Någon skulle även vara modig och ta ett dopp, men det räckte med ett par doppade fötter så var hen uppe igen…

En härlig dag var det i alla fall och nu blir det snart lite höstig butternutpumpa med risotto och bacon till middag . Mmm.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.