Foto,  Ur vardagen

Anställ mig!


Ser du den långa, härliga grusgången bakom den stängda grinden? FRAMTIDEN. Det är här jag befinner mig i livet just nu. Jag har en liten bit kvar – två och en halv vecka för att vara exakt – fram till grinden men den är som du ser inte öppen än. Dörren till det som varit stängs bakom mig och jag har inte sett något fönster, någon grind eller någon annan dörr öppnas än.

Jag är alltså i jobbsökartagen, har varit på en hel del intervjuer den senaste tiden och befinner mig i några processer men ingenting är klart än. Så det är med lite lätt panik jag ser dagarna gå… Har du ett jobb i bakfickan? Tveka inte att höra av dig!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.