Testar mitt nya WP-tema!

ÄNTLIGEN har jag fått till ett nytt tema som jag är nöjd med här på bloggen – jag har lite kvar att fila på men jag tycker det känns bra. Äntligen bredare och större bilder – som jag har klurat på hur jag ska anpassa mitt WordPress-tema för att få det att funka! Det gick inte så jag bytte helt enkelt idag och trots att bilderna inte ligger på startsidan tror jag det kan funka. Hoppas du som kikar in här då och då också ska tycka att det är fint och bra.

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *