Foto,  Ur vardagen

Redo för det nya

Det är med en hel del depp i hjärtat som jag skriver det här. Jag trodde inte jag skulle behöva göra det. Hoppades att jag skulle slippa. Men nu är tiden här, då jag måste släppa taget och gå vidare. Det känns tråkigt, oroligt och ledsamt, men kanske är det så att något gammalt måste ta slut för att något nytt ska kunna ta sin början. Så okej då, jag får göra mig redo för det nya – vad det nu än blir.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.