Två födelsedagar

Igår var det ganska mulet och vi åkte in till Göteborg. Vi hade först tänkt ta oss ut till någon ö i skärgården men vi blev kvar inne i centrala stan istället. Det var otroligt varmt och vi promenerade runt i sakta mak. Vi var bland annat borta vid saluhallen, i Nordstan, vid Göteborgsoperan, på Casino Cosmopol och så åt vi ännu en räklåda på Kajskjul 8. De är lite för bra för att låta bli.

På kvällen cyklade vi ner till Tullen 8:2 och satt där och pratade, kikade på folk och myste. Vi firade att det var två år sedan makens hjärtinfarkt, vilken har turligt nog överlevde. Han har liksom två födelsedagar varje år sen dess.

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Semester. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *