Semesterns första dagar…

Japp, nu har jag lagt bort jobbtelefonen, stängt ner arbetsdatorn och satt mig själv i semesterläge. Så himla efterlängtat! Det har varit soligt och varmt länge och att äntligen kunna åka ut och bada hela dagarna om man vill känns så underbart!

Första dagen på semestern var det molnigt på morgonen. Då passade jag på att röja i garderoberna och klädkammaren; sortera ut och göra mig av med skor, kläder och väskor som jag inte längre använder. Det är skönt att göra sig av med saker och den härliga känslan efteråt kan bäst beskrivas som lättnad. Och under tiden skurade maken badrummet. Perfekt!

Efter röjet kom solen och vi åkte och köpte oss varsin sallad som vi avnjöt vid Barnsjön.


Sen besökte vi pappa som blev så glad att vi kom. Det var längesen vi var där och det kändes riktigt gott i hjärtat när vi åkte därifrån några timmar senare.

Semesterdag två inleddes också den med moln, massa moln! Vi gjorde oss ingen brådska att komma iväg någonstans men jag såg i SMHI:s väderapp att det skulle bli sol efter lunch så med sol i sinne rullade vi så sakteliga ner mot Varberg. Och tro det eller ej men när vi kom fram sprack himlen upp och sedan sken solen resten av dagen.

Vi solade, fikade och badade vid kallbadhuset och sen gick vi en liten promenad runt fästningen innan vi begav oss hemåt igen. En lugn, skön och ledig dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *