Kickstart på semestern!

Igår var det sista arbetsdagen på ett tag. Äntligen dags för semester! Det har varit en helt fantastisk vår och sommar hittills med sol och värme och jag har verkligen längtat efter att få vara ledig, sola, bada, bara vara och ta dagen som den kommer.

Det är väl alltid skönt med semester men i år är den verkligen efterlängtad och välbehövlig.

För två år sedan hade vi en veckas semester och sen råkade maken ut för en hjärtinfarkt vilket gjorde resten av den sommaren till en orostid och alla semesterplaner fick ställas in.

Förra året bytte jag jobb i juni och det innebar att jag bara hade möjlighet att ta två veckors semester så de stundande fyra veckorna som nu ligger framför mig är hett efterlängtade! 
Vi inledde ledigheten igår kväll och hade blivit inbjudna på en härlig grillkväll hos goda vänner i Fors. Kvällen var varm, det var soligt, himlen var blå, kaprifolen spred sin väldoft omkring sig och välkomstdrinken var läskande, supergod och vacker.


Bordet var vackert dukat och maten helt perfekt! Nom nom!

Sonen i huset hade nyligen fyllt 5 år och fått fina polissaker som hans pappa köpt med sig från en tjänsteresa till USA. Dessa saker gjorde succé även bland oss vuxna som synes…

När solen började sänka sig fick hela uteplatsen ett vackert, mjukt, gult ljus och jag bara måste ju fota den här lilla skönheten i det ljuset.

Mycket gott prat och många goda skratt blev det under kvällen och det var med lätt hjärta och glädje i hela kroppen som vi cyklade hemåt vid tiosnåret, mätta, glada och nöjda med kvällen och sällskapet. Vilken kickstart på semestern!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *