Tortillapizza Azteka

Idag var jag sugen på ännu en snabb och lättlagad rätt och sprang på ett superenkelt recept på nätet. Receptet är från Santa Maria men jag har gjort några små, personliga förändringar.

Tortillapizza Azteka
4 portioner

INGREDIENSER

4 st Tortillabröd – i originalreceptet står det Pizza Tortilla, men det funkar fint med vanliga.
1,5 dl Santa Maria Pizza Sauce
3,5 dl riven ost (jag valde en mager sort)
100 g rökt skinka
16 st grön Jalapeno
4 msk Taco Sauce Hot

Till servering:
1 dl Santa Maria Pizza Topping
Ruccola
Detta uteslöt jag dock helt för egen del, 1 för att jag tycker det är onödigt med topping och 2 för att jag inte är så förtjust i ruccola

GÖR SÅ HÄR

1. Värm ugnen till 250° C.
2. Strimla den rökta skinkan.
3. Bred på c:a 2 msk pizzasås på varje tortillabröd och toppa med riven ost. Fördela sedan skinka, jalapenos och klickar av tacosås över pizzorna.
4. Lägg pizzorna på en plåt och grädda i 5-8 minuter, tills osten är smält och pizzan har fått fin färg.
5. Ringa pizzatopping över pizzorna och servera med ruccola. Detta steg hoppade jag följaktligen över. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *