Sommaren har kommit!

Vilken underbar start vi fått på den här majmånaden!
Här lite bilder från något av allt som hänt den senaste veckan…

Kvällspromenad Solat ett par omgångar på Smarholmen Grillat med vänner
Varit på Street Food marketCyklat till Gottskär
Grillat merPromenerat i Jonsered Nästan 30 graders värme är det nu ikväll. Vi sitter ute och njuter och det kommer att bli tråkigt att gå in, men wow, så underbart det har varit. Det här kommer jag att leva på ett tag! Det har varit en ljuvlig vecka, en härlig helg och en underbar söndag!

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.