Alla hjärtans dag – 2018 – Valentine’s Day

Igår var det dags igen för att bo ett dygn på Falkenberg strandbad. Det var väldigt trevligt att åka dit på Alla hjärtans dag och fira det lite extra.

Det här var en av makens julklappar från mig och kommer jag ihåg det och har möjlighet ska jag se till att vi firar denna dag där nästa år också… (Kanske blir en julklapp igen?)
Vi bodde i ett deluxerum på bottenvåningen och hade havet precis utanför fönstret. Vi checkade in vid ettiden redan och gjorde oss redo för att tillbringa några timmar i spaavdelningen fram till det var dags för middag. Det här är verkligen mitt favoritställe och jag vet att jag tjatar om det, men jag skulle verkligen vilja bo här! Älskar, älskar det! Innan middagen tog vi ett glas rosa bubbel i vårt rosa rum… Till middag igår valde jag en helt ljuvligt god räksmörgås. Det fanns inget annat på menyn som lockade och jag är supercupernöjd med att jag valde den. Så god!
Efter middagen hängde vi en stund i loungen och spelade lite biljard. Sedan gick vi upp på rummet, kröp ner i sängen och tittade på OS. Perfekt! I morse vaknade vi tidigt och efter en stadig frukost tassade vi ner till spaavdelningen igen och njöt de sista timmarna innan det var dags att rulla norrut – hemåt igen.
Njuter även nu ikväll av hur fint det här blev och hur glad jag är över att jag kan åka iväg på sådana här minisemestrar då och då. Och jag minns färgerna, det ljusblå, det sandgrå, havet, dofterna, den sköna hotellsängen, det varma vattnet i utomhuspoolerna, atmosfären.

Ja, allt känns helt perfekt just nu och imorgon är det fredag också – kan det bli bättre?

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Resor, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.