Märkligt väder

Det har varit en helg med mycket nederbörd. I fredags när vi var på bio tokregnande det och på flera håll i Göteborg kom det mängder med hagel. Igår morse var jag ute på en cykeltur och hade fint väder men senare regnade det och blev riktigt trist väder. Det klarnade dock upp igen och ungefär samma har det sett ut idag. Fint väder på morgonpromenaden och sen tokregn samtidigt som solen sken och nu på kvällen är det uppehåll men en del mörka moln på himlen. Och som det har åskat i helgen, ujujuj! Märkligt väder. Glad och tacksam att jag har tak över huvudet.

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *