Foto,  Ur vardagen

Solrosfest

Idag har vi varit på Tullen 8s Solrosfest. Riktigt mysigt måste jag säga. Det är alltid roligt när det händer något i vår lilla stad och jag tycker att det är viktigt att vara med på såna här grejer när de anordnas.

Det bjöds på en mustig och värmande svampsoppa och med hem i en påse följde några flaskor läsk och lättöl från Byaregårdens brygghus.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.