Foto,  Ur vardagen

Vår på riktigt och jag är så tacksam

Den senaste veckan har våren verkligen kommit hit på riktigt. Det har varit helt underbart fint väder och jag har gått runt som i ett lyckorus. Äntligen! Sol och värme. Mmm, så gott
körsbärsblom and trädgårdsföreningen trädgårdsföreningen2 magnolia storanFredagskvällen tillbringade vi tillsammans med vännerna i spelligan. Det blev utomhus-Fia med knuff, fantastiskt god mat och mer spel inomhus lite senare på kvällen. Så trevligt!

spelkvällIgår var det så varmt och fint väder att jag åkte ut och la mig och solade på berget på Smarholmen en stund. Det var helt perfekt solväder. Inte för varmt och inga kalla vindar.

smarholmen smarholmen2 smarholmen3 På kvällen åkte vi till ett par vänner på grillkväll och fick förutom ännu mer trevligt sällskap än en gång helt fantastiskt god mat. Mmm. Jag känner mig verkligen lyckligt lottad som har så duktiga och härliga vänner. torslanda1 torslanda2 torslanda3 torslanda4Idag träffades jag och min väninna som jag ska åka till Grekland med om några veckor. Vi kollade lite detaljer, bokade taxi från flygplatsen till hotellet och gjorde klart allt vi kunde.

Så här fint ska vi bo och ha det:
halkidikiFör att behålla den goa känslan som den här veckan bjudit på blev det medelhavsinspirerad mat till middag här hemma ikväll med grekisk musik strömmandes ur högtalarna.
grillkväll

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.