Bröllopsfotograferingen igår

75Nu har jag med tillåtelse från brudparet Cecilia och Jonas lagt upp bilder på bloggen så att alla som vill kan gå in och kika på några av de fina ögonblick som jag tillsammans med det fina paret, deras familjer, släkt och vänner fick uppleva på Hällsnäs i Mölnlycke igår. Bilderna hittar du här.

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.